Feestelijke bladerdeegbootjes gevuld met

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de vierkante plakjes bladerdeeg ontdooien.
  • 2 Smeer ze diagonaal in met vloeibare honing, en leg bovenop de honing enkele plakjes mozzarella en parmaham
  • 3 . Bestrooi met pijnboompitten en zwarte peper.
  • 4 Vouw twee hoeken naar elkaar toe en druk aan zodat je een bootje krijgt.( Zie foto) Zet de bladerdeeghapjes een twintigtal minuten in de oven op 200°.
  • 5 Serveertips:
  • 6 Zet de bootjes op een bedje van rucola en garneer met wat reepjes zongedroogde tomaatjes of gehalveerde kerstomaatjes of plakjes tomaat met wat verse basilicumblaadjes.
  • 7 Leuk ogend en gemakkelijk en natuurlijk ook een lekker voor of tussengerecht bij een dineetje.

Feestelijke bladerdeegbootjes gevuld met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Eenpersoons waldorfsalade met kip
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Amuselepel met warmgerookte zalm
10 min-
Bekijk recept
Feestelijke worteltjes met sinaasappel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Feestelijke kersttaart
60 min -
Bekijk recept