Broodpudding

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het brood in stukken en laat een nacht weken in de melk met vanillestok en rhum.
  • 2 Roer er de eieren, kristalsuiker, crème patissière en als laatste de rozijnen door. Stort deze massa in een beboterde bakvorm en bak gedurende ca 1uur in een voorverwarmde oven van 190 °C.
  • 3 Laat de appelen gaar stoven in boter, bestrooid met kristalsuiker en een snuifje kaneel.
  • 4 Bedek de broodpudding met de stukjes appel en bestrooi voor serveren met bloemsuiker.
  • 5 Smakelijk!

Broodpudding is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Broodpudding met appel
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Broodpudding met appel
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept