Zoek
Cake
8
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gr zelfrijzende bloem
200 gr suiker
150 gr boter
4 eieren
1/2 citroen
Bereiding
1
Roer de boter zacht en voeg er suiker en eierdooiers bij, voeg daarna de bloem bij en het citroensap.
2
Klop het eiwit tot sneeuw en voeg het er als laatste bij.
3
Doe alles in een beboterde en met bloem bestoven bakvorm.
4
Laat ongeveer 1/2 uur tot 3/4 uur bakken in een voorverwarmde oven van 175°C.
5
Laat nog 1/4 uur afkoelen in de oven
Cake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladetoetje
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetoetje
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept