Cake

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de boter zacht en voeg er suiker en eierdooiers bij, voeg daarna de bloem bij en het citroensap.
  • 2 Klop het eiwit tot sneeuw en voeg het er als laatste bij.
  • 3 Doe alles in een beboterde en met bloem bestoven bakvorm.
  • 4 Laat ongeveer 1/2 uur tot 3/4 uur bakken in een voorverwarmde oven van 175°C.
  • 5 Laat nog 1/4 uur afkoelen in de oven

Cake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept