Klassieke 'Petit Beurre' taart

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak creme au beurre door de Solo romig te roeren en er dan beetje bij beetje de poedersuiker onder te roeren. De creme au beurre is klaar als de kleur iets witter ziet dan de Solo waarmee je gestart bent.
  • 2 Leg een laag petit beurre koekjes naast elkaar en smeer er een laagje creme au beurre over.
  • 3 Dompel dan de petit beurre koekjes snel in koude koffie en leg bovenop de creme au beurre.
  • 4 Herhaal met een laagje creme au beurre en koekjes en eindig met een laag creme au beurre.
  • 5 Strooi er chocolade hagelslag over of andere leuke versieringen en laat de petit beurre taart opstijven in de ijskast. De taart is extra lekker na een nachtje in de koelkast.

Klassieke 'Petit Beurre' taart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scones met citroenroomkaas & smoothie
15 min
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke vulling (voor kip)
35 min Bijgerecht
Bekijk recept