Bretoens gebak

6
85 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Smelt de margarine en laat weer afkoelen. Meng de margarine vervolgens langdurig met de suikers, totdat het mengsel romig is. Werk dan één voor één de eieren erdoor.
  • 3 Meng de Maïzena met het gistpoeder en roer dit beetje bij beetje door het eiermengsel. Voeg tot slot de rum toe en kneed dit tot een smeuïg deeg.
  • 4 Vet de bakvorm in en bestuif lichtjes met wat Maïzena. Vul de bakvorm met het deeg en laat ongeveer 50 min. bakken in de oven.

Bretoens gebak is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

De levensgevaarlijke spin
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mueslireep met fruit en noten, geglaceerd met yoghurt
Snack
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken ananas met rozemarijn en tijm
35 min Nagerecht
Bekijk recept