Chocolademuffins

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 170°C.
  • 2 Scheid de eieren en klop het eiwit in een kom met de mixer tot sneeuw.
  • 3 Doe de eidooiers samen met de poedersuiker in een andere kom en klop ze luchtig. Voeg de zelfrijzende bloem en het cacaopoeder bij de eidooiermassa.
  • 4 Smelt de pure chocolade au bain marie of op lage stand in de microgolfoven. Voeg de chocolade samen met de Solo vloeibaar toe aan de eidooiermassa en roer goed door tot een gladde massa.
  • 5 Spatel als laatste het opgeklopte eiwit voorzichtig door het beslag.
  • 6 Verdeel het beslag over cupcakevormpjes, schik ze op een bakplaat en bak ze in 25 minuten af in de oven.

Chocolademuffins is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolademuffins met rood fruit
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde chocoladecakejes
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolademuffins
60 min-
Bekijk recept
Chocoladecake met bosvruchtensaus
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocolademuffins met rood fruit
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde chocoladecakejes
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolademuffins
60 min-
Bekijk recept
Chocoladecake met bosvruchtensaus
45 min Nagerecht
Bekijk recept