Zoek
Irish -but not orange- Soda Bread
4
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gram Volkorenbloem
400 ml Karemelk
1 Koffielepel Bicarbonaat
1 koffielepel Zout
1 Eitje
Bereiding
1
Meng alle ingrediënten samen tot een mooi geheel.
2
Voeg wat bloem toe om tot een mooi balletje te rollen.
3
Leg het op een grote bakplaat met een bakpapiertje onder.
4
Snij er een kruis in en hij is klaar om in de oven te gaan op 200°C ongeveer een half uurtje.
5
Smakelijk !
Irish -but not orange- Soda Bread is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bread & butterpudding met banaan
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bread- en butterpudding met pruimen
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Bread en butterpuddinkjes met amandelen en basterdsuiker
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Meringues met ijs en Irish-coffeeroom
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Koken met koffie: Irish coffee, Koffiegranita en Mokkamelk
20 min
Bekijk recept
Irish coffee-variaties
12 min
Bekijk recept
Engelse kaasfondue
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept