Kokoskoekjes

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175°C.
  • 2 Voeg in een kom de zachte Solo, de suiker en het ei samen en meng ze met de klopper. Voeg ook de geraspte kokos toe en roer verder. Zeef de bloem op het beslag, voeg het bakpoeder toe en roer met een houten lepel tot je een gladde massa krijgt.
  • 3 Kneed het deeg goed door. Bekleed een bakplaat met bakpapier, verdeel het deeg in bolletjes ter grootte van een pingpongbal en leg ze op de bakplaat. Laat minstens 4 cm vrij tussen elk bolletje, want het deeg zet nog uit tijdens het bakken. Duw de balletjes lichtjes plat met de achterkant van een lepel.
  • 4 Schuif de bakplaat in de oven en bak de koekjes gedurende 20 minuten. Laat de kokoskoekjes afkoelen op een rooster.

Kokoskoekjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kokoskoekjes
10 min Gebak
Bekijk recept
Kokosballen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kokoskoekjes
10 min Gebak
Bekijk recept
Ananas met siroop op Antilliaanse wijze en witte chocolademousse
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Kokoskoekjes
10 min Gebak
Bekijk recept
Kokosballen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kokoskoekjes
10 min Gebak
Bekijk recept
Ananas met siroop op Antilliaanse wijze en witte chocolademousse
30 min Nagerecht
Bekijk recept