Vlaai

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de speculoos en de peperkoek in stukjes en laat deze weken in de melk samen met de kandijsuiker, kaneel en kandijsiroop.
  • 2 Laat 30 min. rusten en roer af en toe om.
  • 3 Over voorverwarmen op 180°C.
  • 4 Het mensel langzaam opwarmen op een zacht vuurtje tot de gewenste dikte bekomen wordt.
  • 5 Vuurvaste schotel met boter insmeren.
  • 6 Deeg in de schotel gieten en versieren met een lintje kandijsiroop.
  • 7 Gedurende 40 à 45 min. bakken (tot het deeg niet meer aan een satéstokje kleeft)
  • 8 Laten afkoelen in de schotel.
  • 9 Smakelijk.

Vlaai is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Zomerse aardbeienvlaai
2 uur-
Bekijk recept
Vlaai met bramenjam
55 min
Bekijk recept
Rijstevlaai met kokostopping
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Limburgse appelvlaai
60 min-
Bekijk recept
Zomerse aardbeienvlaai
2 uur-
Bekijk recept
Vlaai met bramenjam
55 min
Bekijk recept
Rijstevlaai met kokostopping
25 min Nagerecht
Bekijk recept