Zoek
Mini quiche met geitenkaas
4
35 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 plakjes bladerdeeg van 10 x 10 cm
1/2 rolletje geitenkaas
200 gr spinazie zonder room( diepvries)
pijnboompitjes
Bereiding
1
Warm de oven voor op 220°C.
2
Doe de ontdooide spinazie in een zeef en druk zoveel mogelijk vocht uit de spinazie.
3
Bedek een bakplaat met bakpapier en leg hierop 4 velletjes bladerdeeg.
4
Snijd van de overige velletjes het middenste uit zodat je enkel een boordje behoudt.
5
Maak de randen van het bladerdeeg op de bakplaat vochtig met een kwastje en leg hierop de boordjes bladerdeeg. Druk goed aan.
6
Verdeel de spinazie over het bladerdeeg en beleg met een schijfje geitenkaas.
7
Strooi wat pijnboompitjes over de mini quiche met geitenkaas en bak 30 à 35 minuten in een op 220°C voor verwarmde oven.
8
Serveer de mini quiche als warm hapje of voorgerecht.
9
Van het deeg dat overblijft maak je eventueel lekkere klene gevulde hapjes.1
0
Verborgen cocktailworstjes1
1
Boursinflapjes klein ( aperitiefhapje) groot ( voorgerecht)1
2
Gemengde hartige hapjes in bladerdeeg zo gepiept !
Mini quiche met geitenkaas is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min
Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept