Luchtige Wafels

45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Werk met ingrediënten op kamertemperatuur. Meng de eieren met suker en de vanillesuiker tot een luchtige massa.
  • 2 Zeef de zelfrijzende bloem en het aardappelzetmeel boven de deegkom en meng door het beslag. Voeg er de zachte boter bij en roer glad.
  • 3 Meng de melk met het bruisende water en roer tot een vloeiend beslag.
  • 4 Verhit een wafelijzer tot stand 3 à 3,Breng wat olie met een borsteltje op het wafelijzer. Vul met het beslag en bak de wafels goudbruin.
  • 5 Bewaar ze op een rooster tot alle wafels gebakken zijn. Serveer met poedersuiker.

Luchtige Wafels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafels met slagroom en kersen
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kardemom-gemberroom
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Vanille cupcakes
20 min -
Bekijk recept
Sinterklaastrifle
1u20 min Nagerecht
Bekijk recept
Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luchtige fruitcake
20 min + 60 oventijd -
Bekijk recept