1 Verwarm de oven voor op 180 °C (stand 6). Doe de rozijnen in een schaaltje met sinaasappelsap en laat wellen. Vet een ronde of vierkante vorm in. Zet deze in de koelkast.
2 Laat de chocolade au bain-marie smelten. Voeg de margarine aan de chocolade toe en roer goed totdat er een glad mengsel ontstaat. Laat afkoelen.
3 Klop in een beslagkom de eieren met de suiker tot er een wit mengsel ontstaat. Voeg de afgekoelde vloeibare chocolade toe en vervolgens de Maïzena® Plus en meng goed door elkaar. Zorg ervoor dat het een mooi glad deeg wordt.
4 Meng de noten en de uitgelekte rozijnen door het deeg. Giet in de vorm.
5 Zet gedurende 20 à 25 minuten in het midden van de oven op 180°C (stand 6).
6 Laat afkoelen alvorens uit de vorm te halen. Snijd in rechthoekige of vierkante stukjes.
7 (*) Raadpleeg bij de fabrikant of deze glutenvrij zijn.