1 Doe de Maïzena® Plus in een beslagkom, en voeg de eieren, de olie en het zout toe. Meng met een garde goed door elkaar. Voeg beetje bij beetje de lauwe melk toe en blijf daarbij voortdurend roeren. Zorg ervoor dat het een mooi glad beslag wordt.
2 Verdeel het beslag over twee kommen. Laat 30 minuten staan. Voeg na 30 minuten aan de ene kom de gesmolten chocolade toe en aan de andere 2 zakjes vanillesuiker. Voeg aan elke kom 5 cl melk toe en roer goed door.
3 Verwarm een pannenkoekenpan en vet deze in met een stuk met olie doordrenkt keukenpapier. Giet een beetje vanillebeslag in de hete pan en bak de pannenkoek aan twee zijden bruin. Bak op die manier alle vanillepannenkoeken en daarna die met chocolade. Zorg er daarbij voor dat u de pan regelmatig opnieuw invet.
Pannenkoeken met vanille en met chocolade is een recept van Solo Open Kitchen