Zoek
Bladerdeeg geitenkaasflapjes
6
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 plakjes bladerdeeg van 10x10 cm ontdooid
125 gr geitenkaas
1/2-1 el jalapeno pepers ( potje) heel fijn gesneden
1 dun lenteuitje in ringetjes
1 eidooier
Bereiding
1
Verwarm de oven op 200gr.
2
Roer de geitenkaas los en meng de dun gesneden lenteui ringetjes en de jalapeno pepers erdoor.
3
Steek met een glas uit elk plakje bladerdeeg een zo groot mogelijk rondje .
4
Schep de vulling op het midden en bevochtig de randen met water.
5
Druk de flapjes dichtmet de tanden van een vork,zodat een mooi streepjespatroon ontstaat.
6
Bestrijk de flapjes met het losgeroerde eimengsel.
7
Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat en bak ze in 20 minuten goudbruin.
8
Tip: Door rondjes te maken heb je afval van deeg. Je kunt ook driehoekige flapjes maken , zodat je al het deeg opwerkt.
9
BRON: Regionale krant.
Bladerdeeg geitenkaasflapjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Geitenkaasflapjes met rauwkostsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
GEITENKAASFLAPJES MET RAUWKOSTSALADE!
20-30 min -
Bekijk recept
Geitenkaasflapjes Met Rauwkostsalade
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasflapjes Met Rauwkostsalade
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept