1 Vandaag had ik nog wat asperges over van het diner en daar wou ik eens iets anders mee doen.Dat werden dus aspergebroodjes als lekker hapje bij een glaasje wijn
2 .
3 Verwarm de oven voorop 200 graden
4 Halveer asperges en leg ze op de bladerdeeg plakjes. Snij de ham in reepjes en verdeel die over de asperges. Dan een eetlepel vers geknipte bieslook erover en een vleugje gele aromat.
5 Wrijf de randjes in met losgeklopt ei en vouw de flapjes dicht en druk ze goed aan met een vork.
6 Wrijf de bovenkant in met losgeklopt ei en strooi er wat geraspte kaas over.Ik gebruikte pecorino.
7 Dan gaan die flapjes voor zo´n 20-30 minuutjes de oven in, totdat ze mooi goudbruin zijn.
8 De broodjes warm serveren . Mmmmm Heerlijk met een gekoeld glaasje Gewürtztraminer.