2 Snij de biscuit in twee en doe op het onderste gedeelde volgende vulling :
3 smelt after eight met slagroom in een pan en laat dit kort doorkoken. Daarna goed afkoelen in ijskast. Dan opkloppen met mixer, voeg tijdens het kloppen suiker en klopfix bij.
4 Op deze vulling heb ik al verse aardbeien gelegd.
5 Leg het bovenste gedeelte van de biscuit op de vulling en smeer deze af met meringue botercreme.
6 Meringue botercreme :
7 De eiwitten en suiker worden au bain marie geklopt. Klop ze goed door elkaar tot de suiker gesmolten is en het mengsel goed heet is. Haal de kom van het vuur en mix op hoge snelheid totdat het mengsel stijve pieken maakt, zo'n 1O minuten. Doe de boter, in kleine stukjes, er beetje bij beetje bij terwijl je blijft mixen (deze keer op lage snelheid). Als alle boter is opgenomen in het eiwitmengsel zet dan de mixer terug hoger en klop de creme luchtig.
8 Smeer de biscuit af met deze meringue botercreme en dan heb ik er hagelslag opgedaan en er bovenop verse aarbeiden en bessen opgelegd.