rainbowcake

10
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 -roer op kamertemperatuur zacht geworden boter, suiker en vanillesuiker tot een romige massa.
  • 2
    - Voeg er de eieren 1 voor 1 aan toe
  • 3
    - Zeef de bloem en schep onder
  • 4
    - Cakebeslag is klaar.
  • 5
    - Verdeel je cakebeslag over 6 potjes (om de kleurstof toe te voegen, doe dit niet te heftig enkele druppeltjes zijn meestal genoeg)
  • 6
    - Maak met de 3 hoofdkleuren smaakstof de andere 3 kleuren (paars:blauw+rood, oranje: rood+geel en groen: geel+blauw)
  • 7 -> Ik gebruik altijd verse eitjes van mijn kippen deze zijn stukken voller van kleur dan eitjes uit de winkel. Daarom gebruik ik dus geen gele kleurstof. Zorgt wel voor een grijzig paars en groenig blauw omdat het eikleur mijn kleurstof beïnvloed.
  • 8
    - Als je de 6 kleuren gekregen hebt zoals je dat wil neem je je ingevet bakblik en giet je de kleuren er als volgt in:
  • 9 paars -> blauw -> groen -> geel -> oranje -> rood (zoals een regenboog)1
  • 0
    - steek de cake in de voorverwarmde oven en bak hem af in ca. ... min

rainbowcake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker