class="list--recipeimages">1. Zeef de bloem en het bakpoeder boven een grote kom. Voeg 30 g (ca. 3 el) Solo, de suiker, een snufje zout, het ei en de melk toe en meng met een pollepel of mixer tot een heel dik beslag zonder klontjes.
2. Verhit een scheutje Solo in 1 of 2 koekenpannen, wacht tot de bellen zijn weggetrokken.
3. Schep in het midden van de pannen een kleine soeplepel beslag.
4. Wacht tot het pannenkoekje begint te bubbelen. Keer dan om en bak de onderkant lichtbruin. Bak op dezelfde manier de rest van de pannenkoeken. Leg de gebakken pannenkoeken op elkaar op een bord en houd ze afgedekt met aluminiumfolie en een schone theedoek even warm.
5. Verwarm 20 g (ca. 2 el) Solo in een koekenpan. Wacht tot de bubbels wegtrekken, voeg het fruit en de honing toe en verwarm 2 minuten op een matig vuur. Verdeel de pannenkoeken over 4 borden en schep het fruit met honing erover.
Amerikaanse pannenkoeken met roodfruit en honing is een recept van Solo Open Kitchen