yoghurtcake

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 200°
  • 2 Scheidt het eiwit en het eigeel.
  • 3 Klop het eigeel samen met de suiker en voeg de bloem eraan toe.
  • 4 Klop de het eiwit tot een luchtige massa.
  • 5 Voeg het mengsel van het eigeel met kleine beetjes toe bij het eiwit.
  • 6 Voeg nu het potje yoghurt toe bij het mengsel.
  • 7 Roer tot alles goed gemengd is.
  • 8 Beboterd het bakvorm met een beetje boter en bloem.
  • 9 Giet het mengsel in de vorm.1
  • 0 Zet nu het beslag 40min in de oven.1
  • 1 Laat afkoelen en bestrooi het nog met bloemsuiker.1
  • 2 Eet smakelijk !

yoghurtcake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurtcake met blauwe bessen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min -
Bekijk recept
Yoghurtcake Met Citroensiroop
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Yoghurtcake met blauwe bessen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min -
Bekijk recept
Yoghurtcake Met Citroensiroop
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept