Zoek
yoghurtcake
4
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
190gr zelfrijzende bloem
3 eieren
50gr suiker
2 soloboter om de cakevorm in te smeren
1 potje yoghurt met peren
bloemsuiker om de cake te bestrooien
Bereiding
1
Verwarm de oven op 200°
2
Scheidt het eiwit en het eigeel.
3
Klop het eigeel samen met de suiker en voeg de bloem eraan toe.
4
Klop de het eiwit tot een luchtige massa.
5
Voeg het mengsel van het eigeel met kleine beetjes toe bij het eiwit.
6
Voeg nu het potje yoghurt toe bij het mengsel.
7
Roer tot alles goed gemengd is.
8
Beboterd het bakvorm met een beetje boter en bloem.
9
Giet het mengsel in de vorm.1
0
Zet nu het beslag 40min in de oven.1
1
Laat afkoelen en bestrooi het nog met bloemsuiker.1
2
Eet smakelijk !
yoghurtcake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Yoghurtcake met blauwe bessen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min -
Bekijk recept
Yoghurtcake Met Citroensiroop
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake met blauwe bessen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min -
Bekijk recept
Yoghurtcake Met Citroensiroop
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept