Zachte oprolbare cake met abrikozenconfituur

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 BEREIDINGSWIJZE
  • 2 Klop de eieren samen met de suiker tot een harde schuimige massa. Meng er de bloem en het maïszetmeel voorzichtig doorheen en giet het deeg uit op bakpapier of op een matje dat niet kleeft.
  • 3 Bak dit gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden (Houd in het oog vanaf 6 minuten). Strooi suiker op een vochtige handdoek. Haal de cake uit de oven en leg hem onmiddellijk op de vochtige handdoek. Besmeer hem met de abrikozenconfituur en rol het geheel op in de vorm van een worst.
  • 4 Werk het geheel af met een beetje bloemsuiker.
  • 5 Ps : eieren en suiker goed opkloppen
  • 6 Bloem en zetmeel zacht ondermengen met spatel

Zachte oprolbare cake met abrikozenconfituur is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pannenkoekentaart met gekaramelliseerde appel
35 min
Bekijk recept
Scones met sinaasappel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenvleugels met confituur
Snack
Bekijk recept
Schildpad met kiwi’s en speculoos
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept