Zoek
speculooskaastaart
6
40 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 vel kruimeldeeg
3 eieren
100 g fijne suiker
1 el tarwebloem voor patteserie
40 g speculoos
1 el amaretto
500 g volle platte kaas
slagroom om af te werken
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 210°C.
2
Leg het kruimeldeeg met het bakpapier in een springvorm.Druk de zijkanten goed aan.
3
Splits de eieren. Klop het eigeel los en men de suiker met de bloem.
4
Maak de speculoos fijn met de keukenrobot en voeg het bij het eimengsel.
5
Meng de amaretto toe.
6
Meng met de platte kaas.
7
Klop de eiwitten stijf en schep door het mengsel.
8
Schep alles in de springvorm en schep de bovenkant glad.
9
Bak 30 à 35 minuten in de voorverwarmde oven.1
0
Laat even afkoelen, haal uit de springvorm en laat verder afkoelen op een rooster.1
1
Snij in punten en garneer naar believen met slagroom, 1
2
strooi eventueel een beetje speculoos op de slagroom. 1
3
Smakelijk!
speculooskaastaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
speculooskaastaart
80 min
Nagerecht
Bekijk recept
SPECULOOSKAASTAART
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
speculooskaastaart
80 min
Nagerecht
Bekijk recept
SPECULOOSKAASTAART
45 min
Nagerecht
Bekijk recept