Appelroosjes met bladerdeeg

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de appels in schijfjes zonder te schillen enkel klokhuis eruit. Stoom ze een beetje gaar of kook ze een klein beetje zodat ze niet kunnen breken bij het oprollen. Het bladerdeeg snij je in stroken van
  • 25 cm en hierop leg je de appelpartje met de velkant omhoog naast elkaar. Rol dan het bladerdeeg op dit op zijn kant in een tartelettevorm. Strooi wat witte suiker er overheen en bak ong. 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180° C

Appelroosjes met bladerdeeg is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept