Flantaart!

4
55 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Beleg de taartvorm met het deeg.
  • 2 - Klop de eigelen met 70 gr suiker (witschuimig).
  • 3 - Klop de eiwitten met 30 gr suiker tot ze keihard zijn.
  • 4 - Meng de crème patissière met de eigelen. Voeg er de bloem en de eiwitten bij en daarna de melk.
  • 5 - Giet dit mengsel in de vorm en bak de taart gedurende 30minuten op 180°C.

Flantaart! is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Flantaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
TAART MOEDERS FLANTAART
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Suikervrije Flantaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Flantaart
0 min
Bekijk recept

Flantaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept
TAART MOEDERS FLANTAART
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Suikervrije Flantaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Flantaart
0 min
Bekijk recept