Rijsttaart BOSS

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De oven voorverwarmen op 200°C
  • 2 De dozen rijst en de volledige eieren onder elkaar roeren
  • 3 Suiker bijvoegen
  • 4 De gezeefde bloem onder roeren
  • 5 Taartvorm (24-26cm diameter) inboteren en met bloem bestrooien (overtollige bloem verwijderen)
  • 6 Rijstmengsel erin gieten
  • 7 Bakken op 200° gedurende 45' à 1 uur

Rijsttaart BOSS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
makkelijke rijsttaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijsttaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Ribeye met sinaasappel en sjalotjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rijsttaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept