Zoek
Rijsttaart BOSS
8
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 blikken BOSS rijst
1 pakje vanillesuiker
3 eieren
60 gram suiker
45 gram zelfrijzende bloem
Bereiding
1
De oven voorverwarmen op 200°C
2
De dozen rijst en de volledige eieren onder elkaar roeren
3
Suiker bijvoegen
4
De gezeefde bloem onder roeren
5
Taartvorm (24-26cm diameter) inboteren en met bloem bestrooien (overtollige bloem verwijderen)
6
Rijstmengsel erin gieten
7
Bakken op 200° gedurende 45' à 1 uur
Rijsttaart BOSS is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rijsttaart
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
makkelijke rijsttaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rijsttaart
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ribeye met sinaasappel en sjalotjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijsttaart
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rijstpap op grootmoeders wijze, abrikozencompote met rozemarijn en limoen en pralineschilfers
Nagerecht
Bekijk recept
Pittige rijsttaart met krab
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rijsttaart
30 min-
Bekijk recept