Zoek
Worteltaart met crèmetopping
12
35 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Cake:
60 g bruine suiker
1 ei
2 el honing
50 ml halfvolle melk
100 g Solo
1 el bakpoeder
2 tl kaneel
1 tl vanille-extract
200 g bloem
200 g wortelen
50 g walnoten
Garnering:
120 g poedersuiker
250 g roomkaas
1 el citroensap en de schil
Extra:
20 cm springvorm met losse bodem
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180°C (elektrische oven).
2
Mix de suiker, ei, honing, melk en Solo allemaal samen tot een beslag.
3
Voeg kaneel, vanille en mix goed. Voeg daarna de bloem en bakpoeder toen en mix het.
4
Roer daarna de geraspte wortelen en in stukken gehakte walnoten erdoor heen. Bak het in de oven gedurende 35 minuten.
5
In een kom, mix de suiker met de roomkaas. Dan de voeg citroensap toe
6
Zodra de cake is afgekoeld, bestrijk het crème mengsel over de top van de cake.
Worteltaart met crèmetopping is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kruidige worteltaart met roomkaasglazuur
20 min
Gebak
Bekijk recept
Worteltaart
Nagerecht
Bekijk recept
Worteltaartjes
25 min
Gebak
Bekijk recept
Worteltaart met chocolade
25 min
Gebak
Bekijk recept