Zoek
Boterkoek
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
225 gr bloem
150 gr witte basterd suiker
200 gra zachte roomboter
1 zakje vanille suiker
1 snuifje zout
1 ei geklutst
1 el melk
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius
2
Kneed de bloem, het suiker en de boter samen tot een smeuïg deeg
3
Voeg een klein beetje zout toe
4
Doe het deeg in een vorm (boterkoekvorm van 24 centimeter)
5
Meng het geklutste ei met een eetlepel melk en verdeel het vervolgens over de koek
6
Plaats de bakvorm in het midden van de oven en laat hem 25 minuten bakken
7
Haal de bakvorm uit de oven, laat hem even afkoelen en je kunt direct genieten van de heerlijke boterkoek
Boterkoek is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Boterkoek met abrikozen en walnoten
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appel-boterkoek
25 min
Gebak
Bekijk recept
Boterkoek met rozemarijn en abrikozen
20 min
Gebak
Bekijk recept
Pannenkoeken Met Krabsalade
0-10 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boterkoek met abrikozen en walnoten
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appel-boterkoek
25 min
Gebak
Bekijk recept
Boterkoek met rozemarijn en abrikozen
20 min
Gebak
Bekijk recept
Pannenkoeken Met Krabsalade
0-10 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept