1 Smelt de boter met de chocolade op een laag vuurtje. Roer goed zodat het mengsel niet aanbrandt. Haal van het vuur zodra alles goed gesmolten is.
2 Voeg de chocolademelk en vervolgens het ei toe en roer goed.
3 Voeg de suiker toe en meng goed.
4 Zeef de zelfrijzende bloem en meng goed tot je een stevig beslag krijgt.
5 Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en droog ze af. Afhankelijk van hun grootte snij je ze in 2 of 4 (of nog meer of misschien minder stukjes). Meng de aarbeien onder het beslag en wees niet bang om ze daarbij wat te kneuzen.
6 Kruid het beslag met de zwarte peper naar eigen smaak. Ik draai gewoonlijk 50 keer aan de pepermolen :)
7 Zet papieren muffinvormpjes in het bakblik en vul de vormpjes met het beslag tot ongeveer 3/
4
8 Bak gedurende 20 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.