Key Lemon Pie

12
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Vet de vorm in met wat boter.Verkruimel de koekjes en vermeng ze met de marmelade en druk het mengsel stevig op de bodem van de taartvorm. Scheid de eieren. Pers de limoenen uit. Klop de eidooiers romig. Voeg geleidelijk het limoensap, de room en 40 g suiker toe. Giet de massa op de deegbodem. Klop de eiwitten stijf met een snufje zout en de rest van de suiker tot het eiwit glanst. Schep het eiwit in pieken op de limoenvulling. Bak de taart in het midden van de oven in ongeveer 20 minuten goudbruin en gaar. Laat de taart afkoelen en in de koelkast door en door koud worden.

Key Lemon Pie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpie met kip, champignons en dragon
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Double trouble pie cake
2 uur-
Bekijk recept

Key lime pie
55 min Gebak
Bekijk recept
Key Lime Pie
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Key Lime Pie (limoentaart Uit Florida)
20-30 min -
Bekijk recept
Key Lime Pie
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept