Tom's Marsepein

10
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Het amandelpoeder en de bloemsuiker samen in een kom doen en al eens goed doorroeren. Eiwitten bijdoen (één voor één).
  • 2 Het geheel goed met de handen kneden tot een bol. De marsepein 2 uur in de koelkast laten rusten.
  • 3 Tip: Als extra smaak enige druppels rozenwater, vanille of oranjebloesemwater toevoegen.

Tom's Marsepein is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vrolijke kerstkoekjes
60 min -
Bekijk recept
Cakespookjes
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kerststadje in de sneeuw
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten met grijze garnaalkes
15 min Snack
Bekijk recept
Tomaat-garnalensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kip-avocadosandwich
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept