Noten Cake met Hasselt koffie

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren los,doe er de suiker en vanille suiker bij en klop verder tot een luchtige massa.Eventueel een snuifje zout.Smelt de boter.Voeg afwisselend de gesmolten boter en de bloem,bicarbonaat,bakpoeder in kleine hoeveelheden aan het beslag toe en blijf roeren.Doe de noten in een cutter en mix grof,de rozijnen apart houden.Doe de rozijnen in een bebloemde plastiek zak en eventjes schudden.De gehakten noten en rozijnen toevoegen en alles goed mengen,voeg er de Hasselt koffie bij.Verwarm de oven voor op 180°.Boter een cakevorm in en zet de cake 40 à 45 min in de oven.Lekker met een warm glaasje Hasselt koffie en een toef slag room.

Noten Cake met Hasselt koffie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Café frappé
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Koffie-crème brûlée met kardemom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Spuitchocolade
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept