Brusselse Wafels

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de gist met melk en water.Klop de eierdooiers schuimig en voeg toe.Doe de patisseriebloem erbij en klop het beslag luchtig.Klop de eiwitten tot schuim en spatel voorzichtig door het beslag.Voeg boter toe en een snuifje zout.Dek het deeg af met een vochtige doek en laat rusten.Indien het beslag het dubbele volume heeft bereikt is het klaar en bakken maar.

Brusselse Wafels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafels met slagroom en kersen
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kardemom-gemberroom
5 min Nagerecht
Bekijk recept

Brusselse wafels met rood fruit
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse appels
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse wafel met een moes van abrikozen en rozemarijn, mascarponeroom met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept