Zoek
Biscotti Rosanna
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg bloem
3 eieren
1 ½ glas suiker
2 zakjes vanillesuiker
500 g gesmolten, afgekoelde Solo
300 g amandelen, gehakt
1 ½ glas sambuca (anijslikeur)
1 zakje bakpoeder
bloemsuiker
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 190°C
2
Zeef de bloem op je werkblad en maak een kuiltje in het midden. Breek hierin de eieren en
3
Voeg de gesmolten Solo, de suiker, het bakpoeder, de sambuca en de amandelen toe.
4
Kneed voorzichtig tot een stevig, homogeen deeg.
5
Rol het deeg uit tot 2 cm dikte.
6
Steek met een kleine koekjesvorm ronde koekjes uit van +/- 2 cm dikte
7
Bekleed een bakplaat met bakpapier, schik hierop de koekjes en bak ze af in 15 minuten
8
Laat de koekjes afkoelen op en rooster en bestooi ze voor het serveren met wat bloemsuiker.
9
Recept verschenen in SmaakSpecial 19 - Foto: Johan Blommaert voor magazine Smaak
Biscotti Rosanna is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Biscotti met cranberry en chocolade
25 min
Gebak
Bekijk recept
Biscotti met hazelnoten en chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-pistachebiscotti
1u20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Biscotti
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept