Zoek
Biscuitaart
8
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eieren ( xl )
4 eetlepels water
90 gr. patisseriebloem
90 gr. aardappelbloem
200 gr. suiker
1 kl. bakpoeder
2 potjes room ( inex )
bakvorm van 24 cm.
5 kl. bloemsuiker
Bereiding
1
Bakvorm: bak papier in leggen + inboteren + bloemstrooien
2
eiwit + water mix ( 5 min. ) dan suiker en dan de eieren er bij
3
bloem + bakpoeder + aardappelbloem er lichtjes onder roeren ( met spatel) in vormgieten
4
oven op 175 gr. 30 min.
5
laten afkoelen.
6
Afwerking: in twee snijden een laagje slagroom & fruit er tussen leggen ; lang de boven kant versieren zo als je zelf wild
7
Cremé frais: per 1 potje room + 5 kl. bloemsuiker.
8
smakkelijk.
Biscuitaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker