Chocoladecake

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 180°.
  • 2 Bakvorm invetten en bebloemen.
  • 3 Smelt de chocolade.
  • 4 Smelt de boter in de chocolade.
  • 5 Eigeel en eiwit scheiden
  • 6 Klop het eigeel met de suiker tot je een lichtgele massa bekomt.
  • 7 Roer de chocolade door de suiker.
  • 8 Voeg beetje bij beetje de bloem toe, hard roeren tegen klonters.
  • 9 Klop het eiwit en vanillesuiker tot schuim.1
  • 0 Schep het opgeklopt eiwit onder het chocolademengsel.1
  • 1 Bak gedurende 45 minuten op 180°.1
  • 2 Laat 5 minuten afkoelen voor je het uit de vorm haalt.

Chocoladecake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept