Zoek
Yoghurt appelcake
8
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
140 ml sla olie
200 gram witte suiker
4 eieren
250 gram witte yoghurt
250 gram zelfrijzende bloem
1 grote appel
Bereiding
1
Roer 140gr slaolie met 200 gr witte suiker door elkaar
2
Klop 4 eieren los en voeg ze toe.
3
Meng 250gr yoghurt door de massa en spatel er 250gr gezeefde bakmeel onder.
4
Schil een appel en snij die in kleine plakjes. Meng bij het deeg.
5
Vul het deeg in de beboterde bakvorm.
6
Bak de cake in een voorverwarmde oven van 175°c ongeveer 40 minuten (afhankelijk van je oven).
7
http://lekkerbekkenmaar.blogspot.be/2013/12/yoghurtcake-met-appel.html
Yoghurt appelcake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ronde appelcake
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcake
15 min
Gebak
Bekijk recept
Karamel-appelcake
1 uur-
Bekijk recept
Amandel-appelcake met vanille crème fraîche (glutenvrij)
1 uur-
Bekijk recept
Kip in yoghurt met mangochutney
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept