Yoghurt appelcake

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer 140gr slaolie met 200 gr witte suiker door elkaar
  • 2 Klop 4 eieren los en voeg ze toe.
  • 3 Meng 250gr yoghurt door de massa en spatel er 250gr gezeefde bakmeel onder.
  • 4 Schil een appel en snij die in kleine plakjes. Meng bij het deeg.
  • 5 Vul het deeg in de beboterde bakvorm.
  • 6 Bak de cake in een voorverwarmde oven van 175°c ongeveer 40 minuten (afhankelijk van je oven).
  • 7 http://lekkerbekkenmaar.blogspot.be/2013/12/yoghurtcake-met-appel.html

Yoghurt appelcake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ronde appelcake
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcake
15 min Gebak
Bekijk recept
Karamel-appelcake
1 uur-
Bekijk recept
Amandel-appelcake met vanille crème fraîche (glutenvrij)
1 uur-
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept