Zoek
Herfstblaadjes(koekjes)
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
8 dl bloem
4 dl donkere kandijsuiker
1 dl suiker
200 gr boter
2 eieren
2 theelepels kaneel
1 theelepel bakpoeder
Bereiding
1
Mooi herfstblad zoeken en omtrek overtekenen op karton uitknippen en je hebt een mooie vorm.
2
Een dag op voorrand.
3
Bloem,suiker,bakpoeder en kaneel mengen.
4
boter smelten in microgolf (40 sec.), toevoegen.
5
2 eieren los roeren en toevoegen.
6
Mengsel kneden, als het deeg te droog is mag je een beetje water toevoegen.
7
Het deeg 12 uur laten rusten op een koele plaats.
8
uitrollen op een bebloemd werkblad , 3 mm dik, bladvormpjes uitsnijden.
9
koekjes op bakplaat met bakpapier leggen .1
0
8 minuten afbakken op 200° c.1
1
koekjes op rooster leggen en helemaal laten afkoelen.1
2
Je kan eventueel nog nerven teken met suikerglazuur.
Herfstblaadjes(koekjes) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker