Broodpudding met rozijntjes

6
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de melk op met de suiker.
  • 2 Wanneer alle suiker is opgelost, haal je de pot van het vuur en voeg je het brood er aan toe. Zorg er voor dat alle brood goed doordrenkt is.
  • 3 Voeg daarna 1 voor 1 de eieren toe.
  • 4 Voeg tenslotte de rozijnen toe en meng nog een laatste keer goed.
  • 5 Laat gedurende 45 minuten bakken in een op 200 graden voorverwarmde oven.

Broodpudding met rozijntjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-kipwraps
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met rode kool
Bekijk recept
Mini-kipwraps Gourmetrecept
- 10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amandelrotsjes
Nagerecht
Bekijk recept

Broodpudding met appel
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Bread and butter pudding
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade broodpudding
35 min
Bekijk recept
Broodpudding met abrikozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept