Amandelcake

6
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

class="list--recipeimages">1. Laat de oven voorverwarmen op 180°C

2. Meng de Solo en de suiker tot een geheel en voeg de eidooiers toe.

3. Klop de eiwitten op tot een schuimachtig geheel. Voeg vervolgens de melk, de amandelolie, de tarwebloem, de aardappelbloem, het bakpoeder en de opgeklopte eiwitten aan het beslag toe.

4. Voeg tot slot nog de helft van de amandelschilfers en het vanille aroma toe.

5. Meng alles voorzichtig door elkaar en giet het deeg in een met Solo en broodkruimels ingevette bakvorm. Laat het deeg 50 minuten bakken. Controleer ook of de cake binnenin goed gebakken is. Je kunt de cake eventueel nog afwerken met de overige amandelschilfers.

Amandelcake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-amandelcake
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelcake met mandarijnensiroop
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Saffraan-honing-amandelcake
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept

Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-amandelcake
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelcake met mandarijnensiroop
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Saffraan-honing-amandelcake
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept