Cheesecake op crumble

6
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

class="list--recipeimages">1. Verwarm de oven voor op 180°C.

2. Maak het deeg met de bloem, kristalsuiker, 2 eierdooiers en slagroom. Rol het deeg uit in een middelgrote bakvorm, die u vooraf hebt ingevet met Solo en waarin u op de bodem broodkruimels hebt gestrooid. Laat 10 minuten bakken en laat het geheel rusten.

3. Meng de Solo, de vanillesuiker en de suiker tot een luchtig mengsel. Voeg de eierdooiers één voor één toe terwijl u blijft roeren tot het mengsel mooi smeuïg wordt.

4. Meng nu de kaas onder het mengsel, goed roeren.

5. Klop de eiwitten ten slotte tot schuim. Meng dat schuim en de pudding langzaam onder de kaasmassa.

6. Giet het beslag op de gebakken bodem en smeer het gelijkmatig uit. Laat nog een uur bakken.

Cheesecake op crumble is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept