Yoghurtcake

8
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C
  • 2 Smelt de 250gr boter en meng deze met de kristalsuiker en de eieren tot een homogeen en smeuïg deeg.
  • 3 Spatel de yoghurt, de 250gr gezeefde bloem en de gist door het mengsel.
  • 4 Beboter en bebloem een cakevorm, doe het deeg erin en laat dit gedurende een 30min bakken. Laat afkoelen alvorens hem uit de vorm te halen. Doe er poedersuiker op.

Yoghurtcake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurtcake met blauwe bessen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min -
Bekijk recept
Yoghurtcake Met Citroensiroop
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Yoghurtcake met blauwe bessen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtcake
30-60 min -
Bekijk recept
Yoghurtcake Met Citroensiroop
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept