1 Rol het bladerdeeg open en leg het met het bakpapier in een bakvorm.
2 Leg bovenop het deeg een boterpapier en daarop een gewicht (ik gebruik keramische bakbolletjes maar je kan ook droge bonen of erwten of grof zout of zo gebruiken).
3 Bak het deeg gedurende 20 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.
4 Kook de melk met het opengesneden vanillestokje.
5 Klop de eierdooiers met de suiker wit en voeg er op het laatst het maïszetmeel bij.
6 Giet de warme melk op het eierdooiermengsel en roer goed.
7 Zet het geheel terug op het vuur en warm op tot het kookpunt. Roer goed tot je merkt dat de banketbakkersroom goed gebonden is en haal dan van het vuur om af te koelen.
8 Overstrooi met poedersuiker om te vermijden dat er een vel op de crème komt.
9 Stort de volledig afgekoelde banketbakkersroom in het gebakken deeg en beleg met fruit. 1
0 Verwarm de confituur en strijk het fruit hiermee in om verkleuring van het fruit te vermijden maar ook om het fruit een mooie glans te geven.