Zoek
Fruitgateâu
8
100 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
chocoladeschilfers of nootjes
400 ml room (slagroom)
330 gr biscuitmix -> Aveve
5 eieren
35 ml water
1 bakje aardbeien
2 kiwi's
5 eetlepels vruchtenconfituur
taartdecoratie
een beetje suiker
Bereiding
1
Biscuitdeeg maken -> 330 gr biscuitmix, 35 ml water en 5 eieren -> 10 min mixen op hoogste stand
2
Biscuit bakken in oven op 170° C, ongeveer 35min
3
Room opkloppen en een beetje suiker toevoegen naargelang smaak
4
Biscuit in 2 snijden. Aan de binnenkant enkele eetlepels opgeklopte room en vruchtenconfituur smeren.
5
Aan de buitenkant van biscuit de resterende opgeklopte room uitsmeren
6
Chocoladeschilfers rond de biscuit plakken
7
Biscuit versieren met fruit en eventueel slagroom of andere taartdecoratie
Fruitgateâu is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker