Biscuit

8
280 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 1) verwarm de oven voor op 180°
  • 2 2) mix eieren met suiker tot een schuimige massa tot het volume verviervoudigd is
  • 3 3) voeg al zevend de bloem toe, smeer de bakvorm in, de randen in opwaartse richting en bebloem hem
  • 4 4) bak de biscuit ongeveer 45 minutern prik er (de eerste keer ten vroegste pas na 30 minuten of de taart zakt ineen) in met een mes als er geen deeg aankleeft is de taart klaar
  • 5 5) als de taart uit de oven komt vooral NIET op een koude ondergrond zetten gewoon kamertemperatuur en laten afkoelen

Biscuit is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept

Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept