2 Was de aardbeien, snijd de kroontjes eruit en laat ze uitlekken op keukenpapier.
3 Scheid de eidooiers van de eiwitten en houd beiden apart. Klop de eiwitten tot sneeuw.
4 Klop de zachte Solo, de poedersuiker en de vanillesuiker met een garde, een handmixer of een keukenrobot tot een luchtige, bleke massa.
5 Voeg geleidelijk aan de eidooiers toe, terwijl je stevig blijft kloppen.
6 Doe de bloem, het bakpoeder en de Maïzena in een zeef en zeef ze boven het beslag terwijl je regelmatig mengt met een spatel. Voeg ook de room toe en roer tot een luchtig, glad beslag. Spatel ten slotte het opgeklopte eiwit voorzichtig door het beslag.
7 Strijk een ronde taartvorm in met wat Solo en bestuif hem lichtjes met bloem. Giet het beslag erin en werk af met de aardbeien.
8 Bak in ongeveer een uur gaar in de voorverwarmde oven. Ontvorm de taart en laat afkoelen op een taartrooster. Bestuif de taart net voor het serveren met poedersuiker.