Zoek
pannekoeken
4
15 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
70 g kristalsuiker
boter voor in de pan
200 g bloem
4 eieren
1/2 l melk
Bereiding
1
Weeg alle ingrediënten af.
2
Doe de suiker in een grote mengkom en meng ze met de eieren.
3
Doe vervolgens de bloem erbij en meng.
4
Giet de halve liter melk bij het mengsel en klop ondertussen de brij op om brokken te voorkomen.
5
Doe een klontje boter in de pan en laat opwarmen.
6
Giet vervolgens de juiste hoeveelheid van het deeg in de pan en laat bakken tot het goudbruin ziet vanonder.
7
Als het goed goudbruin gebakken is draai je de pannekoek om.
8
Laat het dan ook lang genoeg bakken en leg het dan op een bord.
9
Leg nieuw deeg in de pan .1
0
Smakelijk !
pannekoeken is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gourmetpannenkoekjes met warme peertjes en vijgen
10 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Pannekoek Gevuld Met Spinazie En Rondele Chevre (geitenkaas)
10-20 min -
Bekijk recept
HET GEHEIM......
20-30 min -
Bekijk recept
Pannekoeken met prei, noten en Gouda met komijn
0 min
Bekijk recept
Gourmetpannenkoekjes met warme peertjes en vijgen
10 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Pannekoek Gevuld Met Spinazie En Rondele Chevre (geitenkaas)
10-20 min -
Bekijk recept
HET GEHEIM......
20-30 min -
Bekijk recept
Pannekoeken met prei, noten en Gouda met komijn
0 min
Bekijk recept