pannekoeken

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Weeg alle ingrediënten af.
  • 2 Doe de suiker in een grote mengkom en meng ze met de eieren.
  • 3 Doe vervolgens de bloem erbij en meng.
  • 4 Giet de halve liter melk bij het mengsel en klop ondertussen de brij op om brokken te voorkomen.
  • 5 Doe een klontje boter in de pan en laat opwarmen.
  • 6 Giet vervolgens de juiste hoeveelheid van het deeg in de pan en laat bakken tot het goudbruin ziet vanonder.
  • 7 Als het goed goudbruin gebakken is draai je de pannekoek om.
  • 8 Laat het dan ook lang genoeg bakken en leg het dan op een bord.
  • 9 Leg nieuw deeg in de pan .1
  • 0 Smakelijk !

pannekoeken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gourmetpannenkoekjes met warme peertjes en vijgen
10 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pannekoek Gevuld Met Spinazie En Rondele Chevre (geitenkaas)
10-20 min -
Bekijk recept
HET GEHEIM......
20-30 min -
Bekijk recept
Pannekoeken met prei, noten en Gouda met komijn
0 min
Bekijk recept

Gourmetpannenkoekjes met warme peertjes en vijgen
10 min- Nagerecht
Bekijk recept
Pannekoek Gevuld Met Spinazie En Rondele Chevre (geitenkaas)
10-20 min -
Bekijk recept
HET GEHEIM......
20-30 min -
Bekijk recept
Pannekoeken met prei, noten en Gouda met komijn
0 min
Bekijk recept