Victoria-sandwichcake

8
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verwarm de oven voor op 180°C. vet 2 ronde bakblikken in en leg op de bodem van beide een vel bakpapier.
  • 2 zeef het bakmeel en het bakpoeder in een kom en voeg de boter, suiker en eieren toe. roer alles door elkaar en klop het tot een glad beslag.
  • 3 verdeel het beslag gelijkmatig over de ingevette bakblikken. en strijk de bovenkant vlak.
  • 4 bak de cake 25-30 minuten in de voorverwarmde oven of tot de cakes goed gerezen en goudbruin zijn, en terugveren als je zachtjes op de cake duwt.
  • 5 laat de cakes 5 minuten in de bakblikken afkoelen, haal ze er dan uit en trek het bakpapier eraf. laat ze op een rooster helemaal afkoelen.
  • 6 schep de frambozenjam, slagroom en halve aardbeien op de ene cake en leg de andere erbovenop. bestuif de Victoria-sandwichcake met poedersuiker en serveer hem.

Victoria-sandwichcake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Gefrituurde olijf-aardappelsoesjes
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappeljulienne met sjalot en ansjovis
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gekonfijte ananas met saffraan en vanille
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Victoria-beslag
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept