2 Voeg de eidooiers en de citroenzeste erbij en meng het geheel goed.
3 Voeg de bloem toe en meng het geheel tot het een stevige deegmassa vormt.
4 Wikkel het deeg in huishoudfolie en plaats het gedurende 30 minuten in de koelkast.
5 Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C), gasstand 4 en leg bakpapier op twee bakplaten. Maak met het koekjesdeeg vingerdikke rollen en leg ze op de bakplaat. Zorg ervoor dat er tussen elk koekje voldoende plaats is zodat ze in de oven kunnen rijzen.
6 Plaats de amandelschilfers op de koekjes om zo de vingernagels te kunnen vormen en duw ze een beetje in het deeg zodat ze zeker blijven kleven. Gebruik een mes om zorgvuldig lijntjes aan te brengen voor de knokkels.
7 Plaats de koekjes een 15-tal minuten in de oven tot ze lichtjes bruin geworden zijn.
8 Laat eerst even afkoelen op een rooster en dien daarna op.