Zoek
Tom's Frangipane Taartjes
10
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 Vel Bladerdeeg
3 Eieren
Abrikozenconfituur zonder stukken
150 Gr Bloemsuiker
150 Gr Amandelpoeder
120 Gr Melkerijboter
50 Gr Bloem
Bereiding
1
Verwarm de oven op 180 graden. Doe alle ingrediënten in een kom.
2
Roer goed alles fijn met een klopper. Lang genoeg roeren zodat de massa zich bindt.
3
Leg het bladerdeeg in de vormpjes, en prik erin. Smeer er de abrikozenconfituur op.
4
Stort het amandelmengsel in de vormpjes en zet 25 a 35 minuten in de oven.
5
Meng bloemsuiker met heel weinig water voor het glazuur, en giet over de taart eens afgekoeld.
Tom's Frangipane Taartjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tarte tatin met gele paprika
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten met grijze garnaalkes
15 min
Snack
Bekijk recept
Tomaat-garnalensalade
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kip-avocadosandwich
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept