Tom's Frangipane Taartjes

10
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 180 graden. Doe alle ingrediënten in een kom.
  • 2 Roer goed alles fijn met een klopper. Lang genoeg roeren zodat de massa zich bindt.
  • 3 Leg het bladerdeeg in de vormpjes, en prik erin. Smeer er de abrikozenconfituur op.
  • 4 Stort het amandelmengsel in de vormpjes en zet 25 a 35 minuten in de oven.
  • 5 Meng bloemsuiker met heel weinig water voor het glazuur, en giet over de taart eens afgekoeld.

Tom's Frangipane Taartjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten met grijze garnaalkes
15 min Snack
Bekijk recept
Tomaat-garnalensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kip-avocadosandwich
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept