Zoek
Biscuit crème au beurre en speculoos
6
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g suiker
200 g zelfrijzende bloem
6 st eieren
250 g boter
300 g bloemsuiker
1 pakje speculooskoekjes
Bereiding
1
Biscuit: klop de 5 eieren op met 200 g suiker, voeg dan beetje bij beetje de bloem toe.
2
Neem een springvorm, je kan deze invetten met een beetje olie of aankleden met bakpapier
3
Giet het deeg in springvorm en zet het 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180°c
4
Crème au beurre: Klop 1 ei op met de bloemsuiker en voeg de boter met stukjes toe (de boter moet op kamertemperatuur zijn)
5
Laat de biscuit afkoelen en snijd hem doormidden.Smeer hem in met de crème au beurre, vergeet ook de zijkant en bovenkant niet.
6
Afwerken met verkruimelde speculooskoekjes en eventueel een paar Ferrero Rochers bovenop.
Biscuit crème au beurre en speculoos is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur-
Gebak
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept