Appelcrumble taart met speculoos

6
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg, snij de randjes af en prik enkele gaatjes met een vork in de bodem.
  • 2 Leg de speculooskoekjes in de taartvorm en daarop de appelschijfjes.
  • 3 Maak de crumble: meng de boter (koelkasttemperatuur) met de suiker en de bloem.
  • 4 Strooi de crumble bovenop en zet de taart 25 min in een voorverwarmde oven op 180°c.
  • 5 Voeg de amandelschilfers toe en laat de taart nog 10 minuten verder bakken.

Appelcrumble taart met speculoos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Blauwe bessen-appelcrumble
20 min Nagerecht
Bekijk recept